Despre Noi

10+ Ani Experienta

Ne mandrim cu peste 10 ani de experienta in comercializarea si montajul tamplariei PVC. Activam atat in Romania cat si la nivel international, in tari precum Italia, Belgia, Germania, SUA.

Oferta noastra cuprinde: ferestre si usi, sisteme de umbrire, usi de garaj, o gama variata de accesorii conexe, produse realizate din materiale de cea mai buna calitate, personalizabile, special concepute pentru a spori siguranta si confortul locuintei.

Experienta pe care am acumulat-o in toti acesti ani ne-a ajutat sa dezvoltam un serviciu care depaseste cu mult simpla achizitie de ferestre noi. Echipa noastra specializata va ofera sfaturi complete care va vor insoti in fiecare etapa a proiectului: de la alegerea produsului perfect pentru nevoile dumneavoastra, pana la montaj si asistenta post-montaj.

Servicii

Ceea ce ne diferentiaza de restul companiilor din bransa, este grija si responsabilitatea unui montaj competent si profesional.

O tamplarie de calitate inseamna folosirea celor mai bune materiale, tehnologii avansate in procesul de productie si asamblare, oameni dedicati si foarte bine pregatiti. Instalarea corecta si integrarea in anvelopa cladirii sunt factori esentiali care influenteaza in mod direct functionalitatea si durabilitatea ferestrelor si usilor. Un montaj deficitar afecteaza calitatile unei tamplarii performante.

Alegand Termovam aveti garantia ca veti beneficia de produse performante, durabile, perfect incadrate in stilul arhitectural ales, dar mai ales, instalate corect, pentru a va putea bucura de confort pe termen lung.

garantie 10 ani!

Produse de 10, garantie de 10 ani!

Toate produsele noastre beneficiaza de garantii de pana la 10 ani, astfel ca te poti bucura timp indelungat de produse de cea mai buna calitate! 

Consultanta

Ne respectam clientii, suntem atenti la asteptarile si exigentele lor, oferim consultanta de specialitate nu doar in privinta ferestrelor si usilor ci si in ceea ce inseamna anveloparea corecta a cladirii, pentru ca vrem sa fim inconjurati doar de case eficiente energetic si clienti multumiti pe deplin!

Colaboratori

Preocuparea noastra constanta pentru produsele de calitate sta la baza dezvoltarii relatiilor de colaborare cu furnizori renumiti, capabili sa ofere atat calitate cat si solutii diversificate si inovative!

Partenerii termo-vam

Proiectele Noastre | Blog | Contact | Politica GDPR | Politica Cookie

 

@2023 – TermoVam All Right Reserved.