ACCESORII

De ce sa alegi TERMO-VAM

Calitatea produselor

Am selectat cu rigurozitate furnizori care se remarca prin excelenta produselor. De la rame clasice pana la solutii cu design avangardist, concepute pentru constructii moderne , ferestre nZeb , ferestre in standard de casa pasiva,  toate produsele noastre sunt certificate calitativ de institutiile abilitate. Acest lucru ofera garantie si incredere.

Profesionalism si punctualitate

Respectarea termenelor de livrare si montaj este esentiala pentru noi.  Avem un sistem de munca eficient care ne permite sa stabilim termene concrete de la care nu ne abatem.

Tamplaria este incarcata si asigurata cu mare atentie astfel incat sa nu ii fie afectata integritatea, la transport.

Montaj Profesional

Echipa noastra de montaj dispune de competentele necesare instalarii ferestrelor si usilor, conform cataloagelor tehnice. O fereastra performanta, merita un montaj la fel.

Consultanta personalizata

Sondajele arata ca 7 din 10 clienti nu au reusit sa isi clarifice nelamuririle nici dupa ce au vizitat sau au contactat direct cateva firme de tamplarie. Noi, oferim consultanta personalizata, cu prezentarea completa a produselor din portofoliu, cu detalii tehnice explicate temeinic, cu ajutorul carora, clientul poate identifica usor produsul care i se potriveste. 

Direct acasa, sau vizitand showroom-ul nostru, veti obtine claritate in alegerea tamplariei pentru locuinta dumneavoastra.

Proiectele Noastre | Blog | Contact | Politica GDPR | Politica Cookie

 

@2023 – TermoVam All Right Reserved.